Hääkampaus ja meikki, yksityinen kampaamohetki hääseurueelle

Suomen  kesä on hääjuhlien aikaa.
Häävalmistelut aloitetaan usein häätapahtumia, messuja kierrellen ja ideoita keräten.  Puvun hankintaan käytetään paljon aikaa, siksi ei sovi myöskään unohtaa kampausta ja meikkiä. Koska kesä on lyhyt ja viikonloppuja melko vähän, on syytä olla ajoissa liikkeellä sillä parhaat ajat ja suosituimmat viikonloput varataan jo paljon ennen lumien  sulamista.

Viime vuosina yhä suositummaksi on tullut yhteiset kampaajakäynnit kaasojen kanssa. Päivästä halutaan ottaa kaikki ilo irti, mikä sen mukavampaa kuin kaunistautua ja laittautua juhlakuntoon yhdessä parhaiden ystävien kanssa.

Kampaukset ja meikit: Tanja Salonen

Olen tehnyt jo pitkään hääjuhlakeikkoja hotelleihin, juhlapaikoille ja asiakkaiden koteihin, kaunistaen morsiamen, kaason, äidin, anopin sulhasen tai bestmanin, aina asiakkaan tarpeen mukaan.  Nämä yhdessä valmistautumiset ovat mielestäni loistava tapa unohtaa päivään sisältyvä jännitys sekä säästää siirtymiseen kuluvaa turhaa aikaa ja vaivaa. Vaikka olenkin useimmille hääpareille entuudestaan tuntematon, on upea huomata kuinka rento ja mukava fiilis näissä yhteisissä kaunistumishetkissä on.

Hääkampaus ja meikki  suunnitellaan huolella jo etukäteen, sillä haluan tehdä ne kestäviksi, yksilöllisiksi  ja juuri sinulle sopiviksi. Halutessasi tehdään myös koekampaus ja meikki. Itse suosittelen ainakin morsiamelle koekampausta ja meikkiä.

hääkampaus: Tanja Salonen
Hääkampaus: Tanja Salonen

Hiushuone Waun upean sijainnin (lähietäisyydellä useita suosittuja hääkirkkoja) ja viihtyisän tilan myötä, voin tarjota asiakkailleni myös ihanan yksityisen kampaamohetken.  Kaunistettavat voivat nauttia oman seurueen kesken tärkeään juhlapäivän valmistautumisesta ja tarvittaessa vaikkapa pukeutua liikkeessäni.  Mukaan saa ottaa halutessa myös omia eväitä.

Mikä toiveesi hääpäivän kaunistautumisesta onkin, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ihania häävalmisteluja ❣️

 

 

 

Yksi kommentti “Hääkampaus ja meikki, yksityinen kampaamohetki hääseurueelle

  1. Johanna Afaadas Vastaa

    Hääkampaus ja meikki, pakettitarjous? Mahdollisesti myös kaasoille. Häät 6.7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *