VAUVAPARTURI alle 1-vuotiaille

Pienten lasten hiustenleikkaus jännittää usein lasta sekä vanhempia ja tämä on hyvin ymärrettävää.
Ensimmäinen hiustenleikkaus on  täysin uusi kokemus pienokaiselle.

Etukäteen on hyvin vaikea arvioida kuinka homma tulee sujumaan ja miten ihmeessä pieni pörröpää osaa istua paikallaan, entä jos hän itkee ja rimpuilee?
Minulla on vuosien kokemusta lasten ja vauvojen hiustenleikkuusta ja tiedän että näin usein onkin.

Koska itse olen äiti ja minulla on useita kummilapsia, olen tottunut että aina ei ole hyvä päivä, eli itku ei häiritse minua, enkä myöskään säikähdä jos lapsi ei heti suostu yhteistyöhön.
Kuitenkin suuremmalla todennäköisyydellä vastaan rimpuileva lapsi on jo yli 1,5 vuotias ensikertalainen, kun taas alle vuoden ikäinen lapsi enimmäkseen ihmettelee ja katselee ympärilleen, mutta harvoin vastustelee.
Hän kyllä saattaa tarttua käteeni ja työntää sitä pois, mutta hän ei yleensä potki ja huuda.

Kaikille osapuolille jää onnistuneesta käynnistä mukava fiilis  ja seuraava kerta menee usein jo paljon helpommin koska paikka on tuttu ja tekijä myös.
Tästä syystä suosittelen itse ehdottomasti totuttamaan lapsen hiustenleikkuuseen jo hyvissä ajoin ennen ensimmäistä suurta syntymäpäiväjuhlaa.

Uuden vuoden kunniaksi haluan esitellä uuden palvelun, VAUVAPARTURIN!
Vauvaparturikäyntiin varataan hiusten määrään nähden reilumpi aika jotta ehdin hieman tutustua lapseen ja hän parturiin.
Suosittelen myös varaamaan mukaan vaihtovaatekerran sillä joskus lapsi ei anna pukea leikkauskappaa ja tällöin hiuksia tulee väkisin myös vaatteille.

Vanhemman hiustenleikkuun (vähint. 30 min) yhteydessä lisäpalveluna, Vauvaparturointi on ILMAINEN.
Vauvaparturin hinta erikseen varattuna käyntinä on 22 €.

Vanhemman hiustenleikkuun yhteydessä suosittelen että vanhemman hiukset leikataan ensin ja lapsi tulee paikalle toisen vanhemman kanssa vähän myöhemmin. On hyvä että lapsen ei tarvitse odottaa kovin pitkään omaa vuoroaan ja että hän myös näkee mallia ja esimerkkiä toisen vanhemman hiustenleikkuusta.

Varaa aika vauvaparturiin tästä 
tai soita +358 45 7874 4554

 

P.S. Myös Siiri on taitava  parturi- kampaaja ja pärjää loistavasti kaiken ikäisten lasten kanssa. Joten aikoja voi varata myös hänelle 🧡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *