HIUSHUONE WAU Parturi-Kampaamo Viiskulmassa!

Moikka!

Olen Hiushuone Waun perustaja Tanja Salonen.

Valmistuin lapsuuteni unelma-ammattiin parturi-kampaajaksi, Lappeenrannan ammattioppilaitoksesta v. -95 ja olen toiminut alalla valmistumisestani saakka. Kampaajaurani alkumetreillä huomasin, kuinka paljon kysyntää oli myös meikkauspalveluille,  joten meikkaajaksi opiskelin työn ohessa v. -99 Professional make-up artist-koulussa Helsingissä.

Monipuolisen osaamiseni ansiosta, olen saanut työskennellä mahtavien ammattilaisten kanssa kampaamoissa, studioissa, toimistoissa ja tehtaissa. Töitä on tehty välillä hyvinkin haasteellisissa olosuhteissa, tuulta, viimaa ja kylmyyttä uhmaten tai umpilumessa pohraten, mutta aina hyvällä fiiliksellä.

Olen saanut piristää monen asiakkaani päivää uudella hiusmallilla tai olla osana heidän ikimuistoista ja ihanaa hääpäivää, kaunistaen morsiamen ja sulhasen lisäksi myös muuta juhlaväkeä.
Viimevuosina minulla on ollut mahdollisuus olla mukana kehittämässä muiden alan yritysten palvelukonseptia sekä kouluttaa kollegoitani Kasvivärjäyksen saloihin. Tämä työ on ollut arvokasta ja olen erittäin kiitollinen näille yrittäjille mahtavasta luottamuksesta ja vastuusta!

Tänne Viiskulmaan päädyin sattumalta, houkuttelevan tilaisuuden osuessa kohdalle. Ja koska olen melko ennakkoluuloton, tartuin tilaisuuteen!
HIUSHUONE WAU on urallani nyt se kuuluisa piste I:n päälle!

P.S. Liikkeen nimen on keksinyt rakas tyttäreni Adele 4v.
Tätä kampaamoa ollaan siis tehty koko perheen voimin. Kiitos Arto ja Adele <3

-Tanja

Olet lämpimästi tervetullut hemmoteltavaksi!

HIUSHUONE WAU tarjoaa sinulle hetken omaa aikaa!
Saat nauttia ammattitaitoisesta sekä  laadukkaasta ja yksilöllisestä palvelusta kahvi- tai teekupin äärellä. Tervetuloa!