Tulkoon kesä 2023 ja upeat hiukset!


Näin kesän alussa huomaa kuinka vaaleiden hiusvärien kysyntä lisääntyy ja kuinka hiusten ilmeeseen toivotaan kirkkautta ja valoa.
Viileys on väistynyt ja tehnyt tilaa lämpöisille sävyille. Värisävyistä löytyy ylellisyyttä: shampanjaa, kultaa, hunajaa ja kuparia sekä hieman tummempaa beigeä ja brondea.
Hiusmuodissa vahvassa nousussa on 90-luvun volyymi ja kerroksellisuus, shaggy ja mullet, mutta myös kestosuosikki polkkatukka.
Hiuksiin tehdään permanentteja, rullakampauksia ja ne leikataan niin että hiukset näyttävät mahdollisimman runsailta ja ilmavilta mutta niiden niiden on näytettävä terveiltä ja kiiltäviltä.

Kun hiuksia käsittellään kemiallisesti ja mekaanisesti, on tärkeä pitää huolta niiden kunnosta sillä terveet ja kiiltävät hiukset huomataan.
Väri- ja permanenttikäsittelyiden yhteydessä suosittelemme hiuksille tehtäväksi Olaplex-tehohoitoa joka parantaa sekä korjaa hiuksen rakennetta ja estää hiusten katkeilua.
Kotihoitotuotteet on syytä valita tehtyjen käsittelyjen mukaan, eli kiharoille hiuksille kiharatuotteita ja värjätyille värinsuojaa jne..
On hyvä myös muistaa että laadukkaalla harjalla saat selvitettyä hiukset niitä vahingoittamatta. Ja kun suojaat hiukset auringolta sekä muotoilurautojen ja föönin kuumuudelta, voit nauttia kesästä upeilla hyvin hoidetuilla hiuksilla.

Vaaleiden hiusten värjäykseen suosittelemmme Luxus-värjäyspakettia joka sisältää suunnittelun, hiustenleikkauksen, vaalennuksen ja raidoituksen tai molemmat, olaplex-hoitokäsittelyn, sävytyksen maksimaalisen kiillon ja halutun sävyn saavuttamiseksi, sekä hiusten viimeistelyn föönaten tai muotoiliuraudoilla.


Suosittelemme varaamaan ajan pian sillä kevään juhlasesonki on alkamassa!
Ajanvaraus: https://hiushuonewau.avoinna24.fi/reservation

P.S.
Muistathan että voit hankkia lahjakorttejamme (20€, 50€, 100€ ja 200€) Unique5hop-verkkokaupasta .