Ajatuksia alkuvuodesta

Moikka, täällä kirjoittelee Siiri!
Ajattelin nyt jakaa vähän alkuvuoden fiiliksiä ja kertoa kuinka täällä työt on lähteneet rullaamaan.

Ihan alkuun haluan hehkuttaa kuinka onnellinen olen rehdistä, reilusta ja aivan ihanasta Tanjasta kollegana ja liikkeen omistajana.
Yhdessä työskentely on ollut mutkatonta ja Tanja on tehnyt täällä töiden aloituksen helpoksi luomalla työilmapiirin, jossa vallitsee luottamus ja hyvä fiilis. Aina on mukava palata työpaikalle, kun tietää että huipputyyppi on jakamassa työnilon.

Joulukuussa täällä aloittaessani päässä pyöri monenlaisia ajatuksia siitä että teinkö oikean päätöksen alkaessa taas yrittäjäksi, samaan aikaan kun monet yrittäjät lopettavat liiketoiminnan ja lähtevät työntekijöiksi. Oma asetelmani oli kuitenkin aika hurja, uusi paikkakunta ja liiketila, ei juurikaan ennestään olevaa asiakaskuntaa ja vielä pandemia jylläämässä.

Nyt miltei neljä kuukautta jälkeenpäin voin todeta olevani erittäin positiivisesti yllättynyt siitä kuinka hyvin töitä on riittänyt näin uudellekin tulokkaalle.
On ollut myös suuri ilo huomata kuinka monipuolisesti täällä asiakkaat varaavat palveluita! Mikään muu ei takaa taitojen ylläpitoa ja kehittymistä kuin töiden tekeminen. Täällä pääsen tekemään kaikkea perinteisemmistä leikkauksista ja  värjäyksistä myöskin ehostuksiin ja kulmien laminointiin.
Odotan innolla kesää ja sen myötä tulevaa juhlasesonkia. Toivon mukaan päästään yhdistämään voimat Tanjan kanssa ja jakamaan juhlaseurueiden kampaamisen ja ehostamisen ilo!

Kiitos siis Tanja ja jo penkkiini istuneet asiakkaat mahtavasta vastaanotosta sekä luottamuksesta <3

Innolla tulevaa odottaen
Siiri<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *