Monien vaiheiden vuosi 2021 sekä uusi työparini Siiri ❤

Tämä  monien vaiheiden vuosi on pian takana ja päästään nauttimaan joulun rauhasta.

Vuotta ja työntekoa on hankaloittanut covid, joka on tuonut työntekoon ihan uudenlaista reagointia aina kulloistenkin tilanteiden ja rajoitusten  mukaan.

Välillä Waussa on ollut tarjoilua sekä lehtiä ja välillä taas näistä on luovuttu.  Ajanvarauksia on hieman venytetty jotta työpisteen pintojen puhdistamisen  ja desinfioinnin saa tehtyä huolella. Toisinaan asiakaspalvelua on tehty ulko-ovella ja lämpimillä keleillä odotustilana on toiminut oma katuterassi.

Asiakkaani, olette oleet mielettömän ihania ja ymmärtäväisiä  ❤ etenkin kun helmikuussa jouduin myöntämään että selkäkipuun ainoa apu on leikkaus. Onneksi pääsin hyviin ja osaaviin käsiin ja kolme  viikon jälkeen pystyin jo palata varoen töihin.

Selkä parani ja töitä on sen jälkeen tehtykin ahkerasti. Morsiamia, sulhasia, äitejä, isiä, pikkulapsia, lääkäreitä,  sairaanhoitajia, pelastajia, siivoojia, pappeja, tutkijoita, poliiseja, opiskelijoita, eläkeläisiä rakennushenkilöitä, muusikoita, urheilijoita, lentäjiä, pankkiireita, juristeja ja lukemattomia muita arjen sankareita on penkissäni istunut. On etuoikeutettua kun saa tehdä työtä josta pitää ja vielä niin upeiden asiakkaiden kanssa.

Olen kuitenkin huomannut että kalenterini tunnit eivät aina riitä ja tästä syystä olen koettanut löytää toista ammattilaista tekemään töitä kanssani. Ja arvatkaapa mitä, nyt olen löytänyt etsimäni!!

9.12. Hiushuone Waussa aloittaa sopimusyrittäjänä ihana ja aurinkoinen Siiri Haatainen. Siiri on toiminut parturi-kampaajana vuodesta 2015 ja mikä parasta, myös hän tekee meikkauksia. Nyt siis voimme palvella yhä laajemmilla ajoilla ja tuplakäsillä.

Siirin kalenteri on auki jo nyt ja ajanvarauksia voi tehdä osoitteessa https://avoinna24.fi/hiushuonewau/reservation

Vuoden vaihteen ajan (9.12.2021-.9.1.2022)  saat Siirin tekemistä hiusten värjäyksistä 20% alennuksen.

Laita siis hiukset hehkumaan jouluksi ja uudeksi vuodeksi ja tule Siirin osaaviin käsiin ❤

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *