Tämä ihana kesä!

Ennätyslämmin kesä alkaa kääntyä syksyyn ja  on kiva pysähtyä hetkeksi miettimään mennyttä ja vähän tulevaakin.
Olen nauttinut tästä kesästä monellakin tapaa.
Rakastan lämpöä ja aurinkoa ja päiviä, kun voi kulkea ilman sukkia, unohtaen villatakin kotiin. Sellaisia päiviä on onneksi ollut runsaasti.
Sateenvarjo on  ollut käsilaukussa työttömänä koko kesän ja toivonkin tilanteen pysyvän samana vielä pitkään.

Töiden osalta kesä toi mukanaan suuren muutoksen jollaisesta en ollut  osannut edes unelmoida.
Kauniissa Viiskulman kaupunkimiljöössä Hiushuone Waun ovet aukesi ja sain ottaa asiakkaita vastaan täysin omassa parturi-kampaamo-liikkeessä. Se tuntui ja tuntuu edelleen aivan mahtavalta ja etuoikeutetulta.
Olen saanut tutustu uusiin asiakkaisiin ja ennestään tutut ja niin ihanan uskolliset asiakkaat löytävät minut jatkossa helpommin yhdestä samasta paikasta.

Hiushuone Waun pienen pintaremontin lisäksi remonttihommat koko talossa ovat jatkuneet pitkin kesää; ulko-ovia on kunnostettu, näyteikkunoita vaihdettu ja sisäpihaa kaivettu. Aivan kuin pieni pyörremyrsky olisi riehunut jatkuvasti  ympärillä.
Kun vielä oman liikkeen lisäksi olen käynyt muualla hoitamassa aiemmin sovittuja työkeikkoja, on tuntunut siltä kuin kesä olisi yhtä poikkeustilaa.

Nyt tilanne alkaa onneksi tasoittumaan ja remontit valmistumaan ja voin keskittyä vain oman liikkeeni kehittämiseen.
Palvelu- ja tuotevalikoimia tulen vielä täydentämään ja kuulen mielelläni myös toiveitanne näiden osalta.
Nettisivuilla, Instagramissa, sekä Facebookissa tulen jatkossakin  julkaisemaan ale-kampanjoita, sekä muita ajankohtaisia tapahtumia ja päivityksiä, joten kannattaa seurata @hiushuonewau, #hiushuonewau, www.hiushuonewau.fi.

Kuluvan viikon ( 20.-26.8.) olen pienellä lomalla, mutta sen jälkeen minut löytää Hiushuone Wausta.
Liikkeen ovat ovat avoinna arkisin 8-18 välillä varausten ja kysynnän mukaan ja lauantaisin sopimuksesta. Nettiajanvaruksesta https://hiushuonewau.avoinna24.fi/reservation pääset katsomaan vapaita aikoja  ja tekemään varauksia ainakin 2 kk eteenpäin. Ja mikäli sopivaa aikaa ei löydy, saa minulle myös soitella p. 045 7874 4554.

Aurinkoista alkavaa syksyä!

P.S.
Kiitos kärsivällisyydestä poikkeusaikataulujen suhteen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *