1 vuotiaan Hiushuone Waun terveiset

 

Hiushuone Wau 1v
Kuva:Heidi Noponen

Ensimmäinen ja haastavin vuosi on nyt takana ja on kiva tehdä pieni yhteenveto vuoden tapahtumista.

Ensinnäkin olen erittäin iloinen mahdollisuudesta joka minulle tarjoutui Hiushuone Waun perustamiseen.  Perheeni joka on tukenut minua ja mahdollistanut työhön satasaamisen on korvaamaton <3

Täällä työpaikalla jokainen päivä on tuntunut kotoisalta ja mieluisalta. Olen saanut tutustua ihaniin uusiin asiakkaisiin joita olen saanut enemmän kuin uskalsin edes haaveilla vuosi sitten. Myös entuudestaan tutut ja uskolliset asiakkaani ovat pysyneet matkassani ja olenkin siitä heille ääretttömän kiitollinen.  Heidän kannustus sekä pr-työ ystäville ja tuttaville on ollut  aivan huikeata.

Tämän vuoden aikana sain toteutta myös pitkäaikaisen haaveeni hyväntekeväisyystyössä. Koska lapset ja lapsiperheiden asiat ovat lähellä sydäntäni, halusin totetuttaa sen yhteistyössä Hope Ry:n kanssa. Kolmen työpäivän ajan leikkasin Hope Ry:n etsimien asiakkaiden hiuksia veloituksetta. Kampanjan toteutuksessa  minua auttoi työharjoittelijani Aino, sekä yhteistyöhön osallistuivat omalla tärkeällä panoksellaan Tehden Oy, DialOK, Vision Haircare Suomi sekä O’Right Suomi.  Kampanja oli kokonaisuudessaan onnistunut ja haasteeni sai mukaan hyväntekeväisyystekoihin myös muita yrittäjiä. On ihana huomata kuinka upeita ja hyväsydämisiä ihmisä ympärilläni onkaan. KIITOS!

Työssäni olen saanut tehdä kampauksia ja meikkauksia lukuisissa eri paikoissa joista Vanajanlinna ja Kämp-hotelli olivat puitteiltaan mieleenpainuvimpia.
Liikkeessäni minua on ilahduttanut huomata kuinka kotoisasti asiakkaani ovat täällä, osa ottaa jopa kengät pois ja sujauttaa jalkaan naulakosta löytyvät tohvelit.  Tämä kodikkuus ja  mukavuus on juuri se juttu josta haaveilin työpaikalleni. Olenkin naureskellut että Hiushuone Wau on meidän ”kaupunkiasunto”.

Alkuvuodesta lanseerasin  vauvaparturi-palvelun  ja tämän myötä minulla on käynyt asiakkaana paljon eri-ikäisiä lapsia joista nuorimmat vain muutaman kuukauden ikäisiä vauvoja.  Pikkulasten kanssa perinteisen kampaamokäyttäytymisen on voinut unohtaa – välillä on istuttu lattialla, katseltu ohi ajavia autoja ja leikattu hiukset siinä kohtaa jossa se parhaiten sujuu. Palkitsevinta on ollut huomata että työ saadaan tehtyä ja hiukset leikattua vaikka alkujännitys on voinut olla hyvinkin suuri.

Haastavimmaksi asiaksi vuoden aikana on osoittautunut työkaverin löytäminen. Olen hakenut liikkeeseeni muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa pirteää ja ammattitaitoista parturi-kampaajaa jolta löytyisi myöskin meikkaajan ammatti, mutta sepä ei olekaan ollut ihan helppoa.  Tämä onkin siis suuri toiveeni seuraavalle vuodelle.  Olisi mukava jos ovia ei tarvitsisi sulkea aina työkeikan, loman tai sairauden ajaksi vaan palvelua saisi laajemmilla aukioloilla ja useampana päivänä vuodessa.

Ihanaa aurinkoista kesää ja kiitos tästä ensimmäisestä vuodesta <3
-Tanja

P.S. Kesälomaa vietän perheen kanssa 1.-21.7. mutta nettiajanvaraus päivystää myös loman aikana 24/7.  Lomaan saakka minut löytää työpaikalta ahkerasti, samoin 22.7. jälkeen.

Hiushuone Wau, Tanja
Kuva: Heidi Noponen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *