Työharjoittelussa Hiushuone Waussa

Moikka!

Mä oon Aino 18 vuotias kaksoistutkintoa käyvä parturi-kampaaja opiskelija ja opiskelen viimeistä vuottani. Olen tänä keväänä tullut työssäoppiin Hiushuone Wauhun Tanjan seuraksi ja minua näkee täällä vielä kesällä ja syksylläkin. Työssäopin aikana minun tulee suorittaa näytöt oppimistani töistä ja tutustua asiakaspalveluun liikkeessä. Työssäopissa minulle tärkeää on myös
se, että työhön kuuluvat rutiinit tulisivat tutuiksi. Mielestäni kivointa tässä työssä on se, kun kenelläkään ei ole täsmälleen samanlaiset hiukset ja tämän takia opin jatkuvasti uusia tekniikoita.
Olen työssäopin aikana ehtinyt tehdä eri töitä kuten raidoituksia, hiusten, ripsien ja kulmakarvojen värjäyksiä ja naisten sekä miesten hiustenleikkauksia. Olen oppinut Tanjalta mitä hiusalan yrittäjän työhön kuuluu saksien
käytön lisäksi ja olen kiitollinen kaikesta oppimastani, koska nämä opit tulevat olemaan tärkeässä asemassa sitten kun itse siirryn työelämään.

Maaliskuussa käytiin Tanjan kanssa työkeikalla Vanajanlinnassa laittamassa menestyjänaisten kampauksia ja meikkejä kuntoon. Tämä oli ensimmäinen työkeikkani, mutta vaikka aikaa oli rajoitetusti ja asiakkaita ihan älyttömästi niin selvisin paineen alla mielestäni hyvin. Olen myös työssäopin aikana osallistunut hyväntekeväisyystapahtumaanTanjan kanssa, jolloin tehtiin yhden päivän ajan vain Hope Ry:n etsimiä asiakkaita ja asiakkaisiini silloin kuului eri ikäisiä lapsia ja nuoria sekä naisten ja miesten hiustenleikkauksia. Oli rankka päivä tiukan aikataulun takia ja hartiat olivat aika kovilla, mutta oli erittäin opettavainen päivä ja oli hienoa osallistua tuohon tapahtumaan.

Minulle voi varata aikoja värjäykseen ja raidoitukseen, pikakampaukseen, permanenttiin ja leikkauksiin. Kasvivärejä en vielä tee, mutta lähitulevaisuudessa toivottavasti myös ne sisältyisivät ajanvarauslistaani.

Aurinkoista kevättä ja tervetuloa asiakkaakseni Viiskulmaan!
-Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *