Haaste – unelmasta totta


Pitkäaikainen unelmani on toteutumassa

Hiushuone Waun myötä olen saanut mahdollisuuden toteutetaa pitkäaikaisen haaveeni, eli hyväntekeväisyyskampanjan yhdessä Hope Ry:n kanssa.
Haluan työni kautta antaa hemmottelua ja kauneutta lapsille ja lapsiperheille, sillä tiedän että hiustenleikkaus on palvelu josta tingitään kun talous on tiukilla tai elämässä on muuten vaikeaa.
Koska minulla on taito sekä puitteet toimia, koen velvollisuudekseni tarjota apua.

Olen varannut joulukuussa 2 työpäivää, jolloin leikkaan ainoastaan Hope ry:n etsimien, avuntarpeessa olevien lasten ja lapsiperheiden hiuksia veloituksetta.
Mukaan tähän tapahtumaani olen saanut Tehden Oy:n joka tarjoaa ajanvarausjärjestelmään tarvittavat ominaisuudet veloituksetta käyttööni. Työkäyttöön ekologiset hiusten pesu- ja hoitotuotteet toimittaa O’Riht Suomi ja Vision Haircare Suomi tarjoaa muotoilutuotteet.

Olen erittäin kiitollinen yhteistyökumppaneilleni, heidän osallistumisesta haaveeni toteuttamiseen, sekä ennen kaikkea Hope Ry:lle tärkeästä työstä jota he lasten hyväksi tekevät.

Haaste kauneus- ja hyvinvointialojen yrityksille ja yrittäjille

 

Kauneus ja hyvinvointi kuuluu jokaiselle, ikään, asuinpaikkaan tai taloudelliseen tilanteeseen katsomatta.
Kovin moni jää kuitenkin näiden palvelujen ulkopuolelle.

Haastankin kaikki kauneuden ja hyvinvoinnin parissa toimivat yrittäjät, yritykset ja yhteisöt mukaan tekemään yhdessä hyvää.

Kampanjan tavoitteena on jakaa hyvää oloa ja kauneus- ja hyvinvointipalveluita niille jotka eivät pääse niitä vaikkapa taloudellisesta tilanteesta johtuen käyttämään, mutta jotka varmasti olisivat näiden tarpeessa.

Osallistu kampanjaan 1.12.2018 -14.2.2019 (ystävänpäivä) toteuttamalla hyvä teko tai tapahtuma valitsemallesi kohteelle tai taholle, itsellesi ja yrityksellesi parhaiten sopivalla tavalla, sekä kertomalla se tapahtuman facebooksivulla.

Meitä alalla toimivia yrittäjiä on runsaasti, mutta niin on apua tarvitseviakin. Siksi jokainen teko on tärkeä.
Nyt voit saada avun varmasti ja lyhentämättömänä perille.

Tartu siis haasteeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *