SYKSY 2018 Hiustrendit

Syksy on saapunut!
Se inspiroi liikkumaan luonnossa, kokkaamaan pataruokia, syömään hedelmiä ja sisustamaan kotia. Kaupat houkuttelevat ostamaan ihanan pehmeitä neuleita ja myssyjä. Samaan aikaan kesän rusketus alkaa haalistumaan ja
peilikuva kaipaa  jotakin piristystä ja vähän päivitetympää ilmettä.

Syksy on ehdottomasti paras aika käydä kampaajalla.
Aurinko ei enää haalista hiusväriä ja nutturan voi vaihtaa avoimiin, kiiltäviin ja terveen näköisiin hiuksiin.

Tänä syksynä hiusmuoti saa vaikutteita 60- ja 90-luvuilta.
Sivujakaus, otsalta kohotetut ja pehmeät luonnolliset kiharat. Mieleen tulee häivähdys Julia Robertsista Pretty Woman-elokuvassa.
Hiuspannat, soljet ja pinnit, kasvoja kehystävät suortuvat ja huoleton messy-ponnari taas ovat kuin Brigitte Bardotn tavaramerkkejä.

Long bob saa väistyä ja huomattavasti lyhyempi, suoraan leikattu polkka, kasvoja kehystävillä hapsuilla on nyt in.
Hiuksia voi kammata keskipään jakauksella, mutta huomattavasti toispuoleinen sivujakaus ja korvan taakse pinneillä kiinnitetty viimeistely  tuo kaiken pituisiin hiuksiin tyylikästä ilmettä.

Miesten leikkauksissa häivytyksiä viedään entistä korkeammalle ja pääliosiin jätetään reilusti pituutta.  Leikkauksia rikotaan ja jätetään pehmeämäksi ja luonnollisemmaksi. Myös huomattavasti pidemmät ja paksummat hiukset tekevät tuloaaan
Hiuksia viimeistellään selkeällä sivujakaukselle tai huolettomasti kasvoilta taaksepäin kammaten ja otsalta rohkeasti kohottaen. Myös miesten hiuksissa kiharat ja laineet ovat in. Hiukset ja parta erotetaan nyt toisistaan hävyttäen.  Parta voi olla hieman pidempi tai sänki,  mutta rajat on siistit ja karvat hyvin hoidetut.

Hiusväreissä suositaan metallin sävyjä: kulta hopea ja pronssi tuovat odotettua vaihtelua valkoisten ja harmaiden hiusten jälkeen.
Mausteiset sävyt, kuten muskotti ja kardemumma sopivat syksyyn ja suomalaisten hiuksiin täydellisesti.
Kylmiä ja lämpimiä sävyjä sekoitellaan, murrretujen vivahteiden aikaansammiseksi ja raikkailla aprikoosin, laventelin  ja mintun sävyillä voi rohkeammat piristää auringon haalistamia latvoja tai vaaleita raitoja.

Syksy on värien aikaa joten otetaan siitä nyt kaikki ilo irti , käymällä kampaajalla tai parturissa!
https://hiushuonewau.avoinna24.fi/reservation / 045 7874 4554

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *